50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.
Hanneke's Culinaria Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
Home
Weblog
Prikbord
Fotoblog
Videoblog
Foto's
Links
Gastenboek
Vrienden
Zoeken
Tip
Login
Welkom op mijn Weblog
Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.
Annemieke
29 mei 2013 22:39
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.
Annemieke
29 mei 2013 22:37
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.
Mango special milkshake
150 g yoghurt 200 ml water 200 g mango 1 mespuntje gemalen kardemom Gemalen kruidnagel 1 stuk 1 snuifje kaneel 1 mespuntje gemberpoeder (verse gember of geplet) 1 eetlepel bruine suiker citroensap crushed ijs
De mango in kleine blokjes gesneden en meng samen met ...
Pindasoep Categorie: Indonesich, chinees en Japans
Pindasoep
1 liter kippenbouillon (van tablet mag) 200 g kipfilet, in reepjes 1 eetlepel olie 2 kleine uien, gesnipperd 100 g pindakaas 1 groene peper, zaadjes verwijderd, gesnipperd 2 eetlepels fijngehakte selderij naar smaak * gefruite uitjes ook naar smaak seroendeng (uit potje)
Kipfilet in kokende bouillon in ca. ...
Nieuwjaars Champagne punch 1/4 liter sinaasappel sorbet 1/2 liter verse jus d'orange 2 liter ginger ale, gekoeld, 1 fles champagne, gekoeld Doe de sinaasappelsap, ginger ale, en champagne in de koelkast tot je ze goed gekoeld. ...
Lees verder| 2173 keer bekeken | reacties: 0 | 30 dec 2009 09:04
Shirazisalade
2 grote komkommers
4 grote tomaten
Verse pepermunt (halve bos)
2 kleine uien
Olijfolie
Citroensap
Zout
Peper
Was en schil alle ingredienten en snij de komkommer, ui en tomaat in zo klein mogelijke blokjes. ...
Lees verder| 3627 keer bekeken | reacties: 5 | 10 dec 2009 13:55
KERST BOWL Categorie: feestdagen en speciale dagen
In de zomer heb ik alles vers
Lees verder| 2131 keer bekeken | reacties: 0 | 07 dec 2009 11:18
Als oma probeer ik leuke receptjes uit voor mijn 3 kleinkids. Dit was een groot succes.... niet te vaak want het is wel slecht met al die suiker, maar ja bij oma mag wat meer
Lees verder| 2807 keer bekeken | reacties: 3 | 07 dec 2009 11:04
lekker voor- of tussengerecht in een kerstmenu. 2 varianten ik heb botten gebruikt van mijn wildschotel, die opnieuw laten koken in bouiilon. Potje kan ook.
Lees verder| 1796 keer bekeken | reacties: 0 | 04 dec 2009 13:20