50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.
Hanneke's Culinaria Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
Home
Weblog
Prikbord
Fotoblog
Videoblog
Foto's
Links
Gastenboek
Vrienden
Zoeken
Tip
Login
Welkom op mijn Weblog
Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.
Annemieke
29 mei 2013 22:39
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.
Annemieke
29 mei 2013 22:37
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.
gerookte zalm en zalmeitjes met wilde spinazie
Verhit 2 eetlepels notenolie en zet hierin, op hoog vuur, 300 gram wilde spinazie aan tot ze slinkt, maar nog wel knapperig blijft. Voeg een snufje zout toe en laat de spinazie op een doek uitlekken.Leg wat spinazie op een bord met daarop een plakje ...
Lees verder| 1678 keer bekeken | reacties: 0 | 22 nov 2009 12:49
2 flensjes 12 groene asperges 4 plakjes gerookte zalm 1 eetlepel gesmolten boter enkele takjes kervel 1 eetlepel olie 4 druppels citroensap
Maak het flensjesbeslag, maar gebruik geen suiker. Snipper in het beslag fijngehakte stukjes kervel. Bak de flensjes en snijd ze middendoor. Leg de schoongemaakte ...
gepocheerde zalm met 'waterplanten'
Ingrediënten (10 pers.): 1 zalm of zalmforel van 1500 gram 3 citroenen 1 kleine komkommer 1 liter visbouillon 10 takjes peterselie veldsla bosje bieslook
Bereiding: Was de zalm en dep ze droog. ...
gekookte asperges met gebakken zalm en een maltause saus
Ingrediënten (4 pers.): 800 gr. asperges 800 gr. lintpasta 30 gr. olijfolie 4 zalmfilets à 125 gram 250 ml hollandaise saus 1,5 dl sinaasappelsap 10 gr. bieslook(gehakt) ...
gebakken zalm met kruidenkorst
Ingrediënten (4 pers.): 4 stukken zalmfilet á 150 g r. zout, peper 1 eidooier, losgeklopt 1-2 el olie voor de kruidenkorst: 100 g broodkruim (van witbrood) 2 el fijngesneden peterselie ...
gerookte zalm en zalmeitjes met wilde spinazie
Verhit 2 eetlepels notenolie en zet hierin, op hoog vuur, 300 gram wilde spinazie aan tot ze slinkt, maar nog wel knapperig blijft.
Voeg een snufje zout toe en laat de spinazie ...