Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Familie (8)
_
Tanzania (10)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door peter61 om 13:23
_
Nieuw Fotoboek aangemaakt

Door jannie1944 om 13:22
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door christoffel om 13:22
_
Christoffel Online

Door sibilla68 om 13:21
_
Sibilla68 Online

Door jannie1944 om 13:21
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door jiluka om 13:21
_
Jiluka Online

Door peter61 om 13:20
_
Nieuwe Fotoboek foto toegevoegd

Door NicolaasP om 13:20
_
NicolaasP Online





_

Andere artikelen



CARAMEL SNOEPJES



Als oma probeer ik leuke receptjes uit voor mijn 3 kleinkids. Dit was een groot succes.... niet te vaak want het is wel slecht met al die suiker, maar ja bij oma mag wat meer


CARAMEL SNOEPJES

Ingrediënten:
450 gram suiker
1 zakje vanille suiker
3 eetlepels water
50 gram boter
2 eetlepels stroop
3 deciliter melk
1,5 deciliter room

Klaarzetten: steelpan, bakblik.

Bereiding:
Suiker, vanillesuiker en water in een steelpannetje onder zachtjes roeren aan de kook brengen.
Vervolgens boter en stroop toevoegen.
Als de boter gesmolten is voeg je de room en de melk toe.
Nu op een hoog vuur 15 minuten laten doorkoken.
Daarna neem je de pan van het vuur en je klopt het mengsel op tot het dikker wordt.
Schenk de vloeistof vervolgens in een bakblik met hoge randen waarin de caramel kan afkoelen en opstijven.
Als het eenmaal koud geworden is, kan de caramel met een mes (in het bakblik)- in blokjes worden gesneden.





Geplaatst op 07 december 2009 11:04 en 2519 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gerrie1942  
07 dec 2009 13:03
Bedankt, ik print hem uit... leuk om in de kerst vacantie met ze te doen..
fijne dag!!
lieve gr Gerrie.

Annoulla  
07 aug 2010 22:18
dank je voor dit recept, ik ga het zeker uitproberen voor mijn kleinkids... én mijn man óók zo'n vreselijke zoetekauw

groetjes, Ans
_





_
Annoulla  
12 aug 2010 20:39
Ik heb dit recept uitgeprobeerd...alleen..bij mij werdt het "spul"niet hard Heb ik iets verkeerd gedaan de smaak was wel lekker hoor, ik heb 't gewoon als caramelsaus voor over het ijs gebruikt!! Zonde om weg te gooien ..toch!

Groetjes,
Ans