Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Familie (8)
_
Tanzania (10)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door WillemijnF om 19:13
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door fiederelsje om 19:12
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door tosca46 om 19:11
_
Tosca46 Online

Door fiederelsje om 19:10
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door moontje om 19:09
_
Moontje Online

Door vogels50 om 19:06
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Ber om 19:06
_
Ber Online

Door vogels50 om 19:05
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



WARME ZALMSALADE




WARME ZALMSALADE

Stijlvol voorgerecht of een lichte lunch. De verse zalm wordt vermengt in een schaal met fijne Franse bonen, rucola en een heerlijke dressing van honing en Dijon mosterd. Als finishing touch: geroosterde, geschilferde amandelen en fijngehakte witte peper.

Voor 4 personen:
250g zalmfilet
225g Franse bonen,
50g geschilferde amandelen
200g rucola
1 eetlepel witte peperkorrels

Voor de dressing:
1 volle theelepel Dijon mosterd
1 volle theelepel honing
Sap en geraspte schil van een halve citroen
4 eetlepels olijfolie
Zeezout

Dip voorzichtig de zalm in water met een beetje zout.
Haal de zalm uit het water en laat het drogen.
Kook op hetzelfde moment de bonen in water met een snufje zout.
Rooster in een droge pan met anti-aanbaklaag licht de amandelen en leg ze vervolgens even apart tot u ze weer nodig heeft.
Haal het vel van de zalm af, trek voorzichtig de zalm in grote stukken en leg ze in een schaal met de rucola en gekookte Franse bonen.
Vermaal de peperbolletjes met een stamper in een mengkom. Mix de ingrediënten voor een dressing, giet dit over de salade en meng het een beetje door elkaar.
Verdeel het over de borden of platen.
Maak het af met de geroosterde amandelen en fijngehakte peper.





Geplaatst op 03 december 2009 13:50 en 1951 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.