Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Tanzania (10)
_
Familie (8)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Rosalina42 om 19:34
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Tindra om 19:34
_
Tindra Online

Door Rosalina42 om 19:34
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door JanRutgers om 19:33
_
JanRutgers Online

Door Rosalina42 om 19:32
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Ber om 19:32
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door j.zwiep om 19:31
_
J.zwiep Online

Door Rosalina42 om 19:31
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Babi Irian Jaya




Babi Irian Jaya

Ingredienten:

500 gr. varkensvlees
4 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 lombok
3 kemirienoten
1 theelepel ketumbar
1 theelepel sereh
1 theelepel sambal
1 theelepel aromat
citroensap
scheutje ketjap
zout of bouillonblok
olie
stukje gember of 1 theelepel poeder

Bereiding:

Vlees in blokjes snijden, zet dit in een marinade van ketjap, ketumbar, knoflook, sambal, aromat zout, 1 eetlepel olie en citroensap. Uitjes fijn snijden. Olie in de pan en fruit hierin de uitjes, 1 knoflook, kemirienoten, peper, gember, sereh tot het geurig ruikt en daarna het vlees erbij mengen. Goed omscheppen en laten sudderen tot het gaar is. Eventueel een kopje water bijvoegen en een eetlepel ketjap.





Geplaatst op 24 november 2009 10:41 en 1554 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Carry  
24 nov 2009 11:10
Maranneke, dit lijkt me heel lekker. Ga ik proberen. Dag, Carry

Wenny-m  
24 nov 2009 15:29
Heerlijk hè, die Indische prutjes. Ik gebruik ook vaak kant en klare boemboes trouwens en voeg er dan zelf nog wat ingrediënten aan toe.
_