Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Tanzania (10)
_
Familie (8)
_



Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door fraagis om 12:21
_
Fraagis Online

Door tteun om 12:20
_
Tteun Online

Door Marjon584 om 12:19
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door dagmar57 om 12:18
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Gribou---Greet om 12:17
_
Gribou---Greet Online

Door Gribou---Greet om 12:17
_
Gribou---Greet Online

Door dagmar57 om 12:17
_
Dagmar57 Online

Door Femke52 om 12:17
_
Femke52 Online





_

Andere artikelen



Ardenner Runderstoofpot:



van een mailvriendin


Ardenner Runderstoofpot:

Nodig:

600 gr sucadelappen

20 sjalotjes

1 flesje bruin bier

75 gr rozijnen

paar takjes verse tijm

laurierblaadje

runderbouillonblokje

boter zout peper en bloem

Sjalotjes pellen evt. doorsnijden

Het vlees in grove stukken snijden en omscheppen in 1 th.lepel zout, 1 th.lepel peper en een flinke eetlepel bloem

Verhit 50 gr boter in een braadpan en bak hierin het vlees in twee delen bruin voeg de uitjes toe en bak alles nog

5.min. door

Verkruimel het bouillonblokje en voeg het met het laurierblad en tijm toe. schenk het bier erbij en voeg de rozijnen toe

Schep alles om en breng het aan de kook, zodat het bier schuimt

Laat het 3-4 uur gaarstoven en schep het af en toe om

Ik doe er altijd een bakje gesneden champions bij met de uien mee bakken

Ook doe ik er wat knoflook in en soms een roodpepertje je kan zelf variëren

Het lekkerste vind ik als je het een dag van te voren klaarmaakt dan kan je ook het vet eraf scheppen

Als ik het maak dan doe ik het van 2 kilo vlees de rest vries ik in bakjes in altijd handig

Lekker met rodekool-spruitjes- aardappelpuree





Geplaatst op 22 november 2009 12:13 en 1603 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.