Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Familie (8)
_
Tanzania (10)
_



Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Gribou---Greet om 21:28
_
Gribou---Greet Online

Door Loezie om 21:27
_
Loezie Online

Door redone om 21:24
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door quillo54-Will. om 21:22
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door heelie om 21:20
_
Heelie Online

Door Tharisis om 21:18
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Ankyy om 21:17
_
Ankyy Online

Door hadinada om 21:17
_
Hadinada Online





_

Andere artikelen



Franse tomatentaart met gruyère(4pers)




Franse tomatentaart met gruyère(4pers)

1 pakje bladerdeeg
6 - 8 trostomaten
200 gram gruyère
dijonmosterd
provençaalse kruiden (gedroogd)
een scheut pittige olijfolie
peper
zout

Bereiding
Laat het bladerdeeg op het aanrecht ontdooien. Verwarm de oven voor op 200° C. Verdeel het bladerdeeg over een pizzavorm (bij voorkeur met antiaanbaklaag) of een ondiepe, ronde ovenschaal. Bestrijk de bodem met een dun laagje mosterd.
Snij de tomaten in plakken van ongeveer een centimeter dik en gooi de bovenste en onderste stukken weg. Rasp de gruyèrekaas met een kaasrasp. Bedek de deegbodem vervolgens met een flinke laag geraspte gruyèrekaas. Leg daar bovenop de plakken tomaat en maak hiervan een dikke, goedgevulde laag. Zorg ervoor dat de tomaten zoveel mogelijk aansluiten. Bestrooi het geheel vervolgens naar smaak met peper, zout en provençaalse kruiden en bedruppel het met olijfolie.
Schuif de tomatentaart op de onderste richel in de oven en bak de taart 30-35 minuten. Kijk daarna of de taart gaar en krokant genoeg is, indien nodig kan hij nog iets langer in de oven.





Geplaatst op 29 mei 2009 08:03 en 1419 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.