Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Tanzania (10)
_
Familie (8)
_



Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door ArnoudStevens om 11:38
_
ArnoudStevens Online

Door mulklun om 11:36
_
Mulklun Online

Door Rosalina42 om 11:36
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Shyne om 11:36
_
Shyne Online

Door Rosalina42 om 11:35
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Benneke om 11:33
_
Benneke Online

Door Rosalina42 om 11:33
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Rosalina42 om 11:32
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Hongaarse goulash




Hongaarse goulash

Ingrediënten voor 4 personen:

600 g doorregen runderlappen

2 eetlepels bloem

100 g boter of margarine

50 g magere spekreepjes

1 grote ui, fijngesnipperd

2 teentjes knoflook, fijngesnipperd

2 rode paprika's

2 groene paprika's

1½ eetlepel paprikapoeder

1 vleesbouillontablet

1 blikje à 400 g tomatenblokjes

1 dl rode wijn

2 theelepels tijm

4 vastkokende aardappels

200 g sperziebonen

zout, peper

Bereiding:

Het vlees in stukken snijden en door de bloem wentelen.
In een braadpan de boter verhitten en het vlees op een matig hoog vuur in ± 5 minuten al omscheppend rondom bruin bakken.
De spekreepjes ± 2 minuten zachtjes meebakken.
De paprika's schoonmaken en in stukken snijden, ze samen met de ui- en knoflooksnippers door het vlees scheppen en ± 2 minuten zachtjes meebakken.
Het bouillontablet oplossen in 2 dl heet water.
Langs de rand van de pan de tomatenblokjes, de wijn en de bouillon bij het vlees schenken.
De tijm toevoegen.
De goulash aan de kook brengen en afgedekt ± 2 uur heel zachtjes (op een vlamverdeler) laten sudderen.
De aardappels schillen en in kleine blokjes snijden. De sperziebonen schoonmaken, wassen en in drieën snijden.
De aardappelblokjes en de sperziebonen door de goulash scheppen en het dan nog ± 45 minuten gaar smoren.
Op smaak brengen met zout en peper en de goulash serveren met volkorenbrood of rijst.





Geplaatst op 02 april 2009 08:13 en 1004 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.