Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Tanzania (10)
_
Familie (8)
_



Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door SiebevanderBij om 11:46
_
SiebevanderBij Online

Door jannie1944 om 11:45
_
Jannie1944 Online

Door fraagis om 11:44
_
Fraagis Online

Door Marjon584 om 11:43
_
Marjon584 Online

Door SiebevanderBij om 11:42
_
SiebevanderBij Online

Door LadyLely om 11:41
_
LadyLely Online

Door Ankyy om 11:40
_
Ankyy Online

Door ArnoudStevens om 11:38
_
ArnoudStevens Online





_

Andere artikelen



gemengde vleesspiesen met een gemengde salade met aardbeien




gemengde vleesspiesen met een gemengde salade met aardbeien

Ingrediënten (4 pers.):
300 g varkenshaas
200 g (kalfs)lever
6 lange plakjes ontbijtspek
1/2 theel. fijngehakte rozemarijn
7 eetl. frambozenazijn
7 eetl. olie
1 eetl. honing
200 g gemengde salade
zout, peper

Bereiding:
Snijd de varkenshaas in 20 stukjes, de lever in 12 stukjes en de plakjes spek doormidden. Wikkel elk stukje lever in een plakje spek. Rijg het vlees om en om aan 4 spiesen, beginnend en eindigend met een stukje varkenshaas. Meng de rozemarijn met 2 eetl. olie en bestrijk hiermee het vlees. Maak de aardbeien schoon. Snijd 150 g van de aardbeien in vieren en pureer de rest van de aardbeien. Meng de aardbeienpuree met de azijn, de honing, een snufje zout, een snufje peper en 5 eetl. olie. Steek de barbecue aan of verhit de grill. Laat de vleesspiesen op de hete barbecue rondom bruin en van binnen rosé worden (6-8 minuten). Roer de aardbeiendressing nog eens door. Hussel de salade, de aardbeien en de dressing door elkaar. Schep de salade op 4 borden en leg de spiesen ernaast.







Geplaatst op 24 maart 2009 08:56 en 698 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Hans Koudenburg2  
24 mrt 2009 09:42
Dag Hanneke, Hier dan de eerste reactie! Dank voor de boodschap in mijn gastenboek. Dit ziet er lekker uit! Ik weet niet of we hier goede lever kunnen kopen, maar wel kippenlever! Dat geeft de burger moed!
Volgens mij smaakt dit prima. Groetjes (ook aan Jan) Hans

Fey  
24 mrt 2009 10:12
Een heerlijk recept wat ik zeker een keer ga maken. Als ik visite krijg van mijn kinderen. Een hele fijne dag en bedankt dat je me toegevoegd hebt aan je weblog. Ik ga dat strakjes ook doen. Fijne dag en lieve gr. fey
_