Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Tanzania (10)
_
Familie (8)
_



Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door fraagis om 22:40
_
Fraagis Online

Door sippy om 22:38
_
Sippy Online

Door tukker46 om 22:38
_
Tukker46 Online

Door Briesje om 22:29
_
Briesje Online

Door daan56 om 22:28
_
Daan56 Online

Door Loezie om 22:19
_
Loezie Online

Door easten1943 om 22:12
_
Easten1943 Online

Door redone om 22:11
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst





_

Andere artikelen



gemarineerde eendeborst met granaatappel




gemarineerde eendeborst met granaatappel

Ingrediënten (4 pers.):
3 tamme eendenborstfilets
1 eetlepel hoisinsaus
2 eetlepels droge sherry
2 eetlepels sesamolie
3 eetlepels olie
1 courgette
1 gele paprika
4 bosuitjes
3 cm verse gember
2 teentjes knoflook
1 grote sinaasappel
4 eetlepels chilisaus
6 takjes selderij
1 granaatappel
keukenpapier

Bereiding:
Voorbereiding: Het vel van de eend verwijderen en de eendenborst schuin in dunne plakken snijden. Plakjes in reepjes van 2 cm snijden. In een kom de hoisinsaus, de sherry en de sesamolie tot marinade roeren. De eend door de marinade scheppen en ca. 15 minuten laten staan. De courgette wassen en in dunne plakjes snijden. De paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. De bosuitjes schoonmaken en in stukjes van 2 cm snijden. De gember schillen en fijnraspen. De knoflook pellen en boven de gember uitpersen. De gember den de knoflook door elkaar roeren. De sinaasappel uitpersen. In een kom de chilisaus en het sinaasappelsap tot een sausje roeren. De granaatappel halveren en de granaatkorrels uit de schil nemen. De selderij fijnknippen. Bereiding: De eend uit de marinade nemen en droogdeppen met keukenpapier. in een wok 2 eetlepels olie verhitten en de eend inca. 2 minuten al omscheppend lichtbruin bakken. De eend uit de wok scheppen. 1 eetlepel olie verhitten en de knoflook en de gember ca. 1/2 minuut roerbakken. De courgette en de paprika toevoegen en op een hoog vuur ca. 2 à 3 minuten al omscheppend bakken. De reepjes eend en het sausje erdoor scheppen. Op smaak brengen met peper en zout. Op vier bordenleggen en garneren met de fijngehakte selderij en de granaatappel

een tipje: het vel ,van de eendeborst, uit bakken. Het vet gebruiken om mee te wokken en het uitgebakken spek in blokjes snijden en over het gerecht strooien. Zo gebruik je alles van je product.







Geplaatst op 24 maart 2009 08:42 en 981 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.