Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Tanzania (10)
_
Familie (8)
_



Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Ofsen om 12:12
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Femke52 om 12:12
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door marlie49 om 12:11
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Anneke145 om 12:09
_
Anneke145 Online

Door Femke52 om 12:09
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door marlie49 om 12:09
_
Marlie49 Online

Door Ofsen om 12:08
_
Ofsen Online

Door Femke52 om 12:07
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Engels grill-ontbijt met worst, bacon en spiegelei




Engels grill-ontbijt met worst, bacon en spiegelei

Ingrediënten (4 pers.):
8 plakje bacon
8 stuks boterham
12 stuks champignons
4 stuks ei
olie
snufje peper
4 stuks tomaat
8 stuks worst (kleine worstjes: chipolata, verse, kalfsworstjes)
snufje zout

Bereiding:
Lekkere informatie over worstjes:
Worstjes zijn er in vele smaken en maten:
Chipolata (runder-, kalf-, varkens-, lamsworstjes).
Bereiding: bestrijk de worstjes met een beetje olie en laat ze in een koekenpan of onder de grill rondom bruin worden.
Verse worstjes (runder-, varken-, kalfworstjes) lijken op dunnesaucijsjes.
Bereiding:
leg de worstjes 15 minuten in een laag
bijna kokend water. Depze droog, bestrijk ze met een beetje olie en laat ze in een koekenpan
of onder de grill rondom bruin worden.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Halveer de tomaten.
Snijd de stelen van de champignons.
Leg de worstjes en de bacon op het rooster van de grill. Leg de champignons en de tomaten er met de snijkant naar boven naast.Bestrijk de worstjes, de champignons en de tomaten met een beetje olie.
Laat alles onder de hete grill lichtbruin worden. Keer alle ingrediënten,behalve de tomaten, tussentijds geregeld om.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de eieren, zorg dat de dooier heel blijft. Rooster de boterhammen.
Leg de eieren op 4 warme borden en leg de worstjes, de bacon, de tomaten en champignons ernaast.

Opmerking:
Geef de toost er apart bij en voeg aan tafel zout en peper naar smaak toe.
meestal doen wij dit grilontbijt wat later op de zondagmorgen of de zaterdagavond als avondmaaltijd





Geplaatst op 18 maart 2009 19:20 en 1694 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Amida  
18 mrt 2009 19:44
Lekker hoor een Brits ontbijt. Ben hier een liefhebber van.Is bijna een maaltijd voor de hele dag. Groet H