Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Familie (8)
_
Tanzania (10)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door kreasfamke om 22:01
_
Kreasfamke Online

Door greet65 om 22:00
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door greet65 om 21:59
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door greet65 om 21:58
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door LadyLely om 21:57
_
LadyLely Online

Door greet65 om 21:57
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door aaltje om 21:51
_
Aaltje Online

Door Ankyy om 21:47
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_





_
L
aatste weblog artikelen  

timarisu van yochurt en stroopwafels
Categorie: Nagerechten

Doordat ik vaak buitenlandse familie over heb die gek op stroopwafels zijn heb ik onderstaand recept meerdere keren gemaakt

Nagerecht 10 personen Ingredienten: 2 pakjes stroopwafels 75 g boter 5 eetl. amandellikeur 9 blaadjes witte gelatine (18 gram) 50ml sterke koffie 500 ml vanilliyoghurt 250ml slagroom, stijf geklopt 1 theelepel cacaopoeder 1 theelepel kaneelpoeder Springvorm, ingevet en bekleed met bakpapier. Voorbereiden ...


Lees verder | 5746 keer bekeken | reacties: 8 | 30 okt 2010 22:53


Goudse stroopwafels
Categorie: taarten gebak en koek

Nodig: 500 gr bloem 250 gram boter 50 gram grove suiker 2 eieren ( middelgroot) 1 eetlepel rietsuikerstroop 1/2 theelepel zuiveringszout 2 theelepels kaneel 1 theelepel zout. VULLING: 1/2 pond rietsuikerstroop 300 ons ...


Lees verder | 5250 keer bekeken | reacties: 3 | 30 okt 2010 22:45


Sateh Ayam Bekasi
Categorie: Indonesich, chinees en Japans
_
Lees verder | 5180 | reacties: 4 | 05 juli 2010 23:31
_
Mango special milkshake
Categorie: dranken, cocktails en shakes
_
Lees verder | 4581 | reacties: 2 | 15 april 2010 11:50
_
Pindasoep
Categorie: Indonesich, chinees en Japans
_
Lees verder | 5246 | reacties: 2 | 08 april 2010 13:32
_
Gegrilde sardines met melisse
Categorie: buitenlandse recepten
_
Lees verder | 3266 | reacties: 2 | 15 februari 2010 11:08
_
Mousse van ananas, lychee en citroen
Categorie: Nagerechten
_
Lees verder | 3642 | reacties: 2 | 15 februari 2010 11:04
_


Bekijk mijn weblog artikelen



_
N
ieuwste foto's


_





_







Bekijk mijn fotoboeken



_
F
otoblog foto's


Er zijn nog geen foto's toegevoegd.



_
V
ideoblog video's


Er zijn nog geen video's toegevoegd.



_
F
avoriete links

seniorweb koken

Bekijk mijn linkpagina



_
G
astenboek
_
• Bericht plaatsen

Toos koopman20 december 2015 18:48
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book.
Toos koopman langweer friesland.


annemieke29 mei 2013 22:39
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.


annemieke29 mei 2013 22:37
Even weg van alle drukte...
Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden!

Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2.
Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje.
Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water.
Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water.

Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop.
In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc.
Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint.
Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin.
Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint.

Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint.

Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.


André12 mei 2012 08:56
Hallo Hanneke

Ik wist niet van het bestaan van dit lijstje met website's af, maar gelukkig maakte iemand mij wat wijzer.
Ik heb genoten van jouw website en zal er zeker en vast nog vaak op snuffelen.
Knuf
André


Tom van Rooij15 juni 2011 09:52
Hé daar Hanneke en Jan fijn jullie te hebben leren kennen, het gesprek over koken en lekker eten was een genoegen en ook de omgang in het hotel in Bergland in Bayren was gezellig.
Ik zit hier maar eens wat rond te neuzen op jou website ziet er goed en lekker uit.
Ga zo door ik zal je ook een recept geven van Lam.
Dit kan ook in een gesloten BBQ gemaakt worden.
Irish Stew

Ingrediënten:

1 kg mager lamsvlees - 700 gram aardappels - 500 gram uien - tijm - zout, peper - bouillon

Bereiding :

Schil de aardappels en snij ze in plakjes. Schil de uien en snij ze in dunne ringen.
Snij het lamsvlees in blokjes. Leg de helft van de aardappelschijfjes dakpansgewijs op de bodem van een grote pan.
Deponeer hier de helft van de uien op. Leg daarop weer de blokjes vlees.
Geef er zout en peper over.
Leg de rest van de uien over het vlees en daarop weer de rest van de aardappels.
Strooi er weer zout en peper over en vul de pan met bouillon tot dat de aardappels onder staan.
Breng de pan op hoog vuur aan de kook.
Zet er dan het deksel op en schuif de pan dan in een oven van 180 graden C. Laat de pan hier 1,5 uur.
Controleer af en toe of de zaak niet droog gekookt is en voeg eventueel enkele eetlepels bouillon toe.

En als het klaar is lekker smullen maar groetjes van Ons.
Tom en Alma






_
W
eblog vrienden


Pammie

Veracruz

Webje van fey

Marokkaansarabisch koken


Vogels en de tuin

Bekijk mijn weblog vrienden






Deel dit weblog via: