Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Tanzania (10)
_
Familie (8)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Marynote om 10:02
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door AngelB om 10:02
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Marynote om 10:00
_
Prikbordbericht aangepast

Door Marynote om 10:00
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door DiGe om 09:55
_
DiGe Online

Door sippy om 09:54
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door elly01 om 09:53
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door kapak63 om 09:53
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

_
G
astenboek berichten
_
• Bericht plaatsen


Uw bericht

Naam   
Bericht   
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?


Toos koopman
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book.
Toos koopman langweer friesland.
20 december 2015 18:48


annemieke
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.
29 mei 2013 22:39


annemieke
Even weg van alle drukte...
Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden!

Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2.
Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje.
Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water.
Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water.

Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop.
In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc.
Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint.
Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin.
Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint.

Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint.

Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.
29 mei 2013 22:37


André
Hallo Hanneke

Ik wist niet van het bestaan van dit lijstje met website's af, maar gelukkig maakte iemand mij wat wijzer.
Ik heb genoten van jouw website en zal er zeker en vast nog vaak op snuffelen.
Knuf
André
12 mei 2012 08:56


Tom van Rooij
Hé daar Hanneke en Jan fijn jullie te hebben leren kennen, het gesprek over koken en lekker eten was een genoegen en ook de omgang in het hotel in Bergland in Bayren was gezellig.
Ik zit hier maar eens wat rond te neuzen op jou website ziet er goed en lekker uit.
Ga zo door ik zal je ook een recept geven van Lam.
Dit kan ook in een gesloten BBQ gemaakt worden.
Irish Stew

Ingrediënten:

1 kg mager lamsvlees - 700 gram aardappels - 500 gram uien - tijm - zout, peper - bouillon

Bereiding :

Schil de aardappels en snij ze in plakjes. Schil de uien en snij ze in dunne ringen.
Snij het lamsvlees in blokjes. Leg de helft van de aardappelschijfjes dakpansgewijs op de bodem van een grote pan.
Deponeer hier de helft van de uien op. Leg daarop weer de blokjes vlees.
Geef er zout en peper over.
Leg de rest van de uien over het vlees en daarop weer de rest van de aardappels.
Strooi er weer zout en peper over en vul de pan met bouillon tot dat de aardappels onder staan.
Breng de pan op hoog vuur aan de kook.
Zet er dan het deksel op en schuif de pan dan in een oven van 180 graden C. Laat de pan hier 1,5 uur.
Controleer af en toe of de zaak niet droog gekookt is en voeg eventueel enkele eetlepels bouillon toe.

En als het klaar is lekker smullen maar groetjes van Ons.
Tom en Alma

15 juni 2011 09:52


Sering
Hallo Hanneke

Ben via het weblog van Amber hier terecht gekomen.
Ook bij jou staan er de nodige lekkere recepten.
Zal er zeker eens wat gaan uitproberen.
Dus voor het gemak zet ik je bij mijn weblog vrienden, scheelt de nodige klikken.

grt. Sering
11 februari 2011 23:41


Ans
Hoi Maranneke, ik ben zomaar "per ongeluk"op je blog terecht gekomen. Wát een heerlijke recepten zeg. Ik heb er al een paar uitgeprint.Ik zet je meteen bij mijn weblog vrienden ( vind je toch niet erg hè?) want ik ga hier regelmatig terugkomen!! Heel veel succes met nieuwe recepten bedenken én plaatsen!

groejtes, Ans
07 augustus 2010 22:36


henneke
je recepten lijken me erg lekker ga zeker enkele proberen.
Even een vraagje heb je ook een recept van pindasoep?
zo ja wil je die dan ook eens plaatsen aub
vriendelijke groet Henneke
08 april 2010 12:35


Mariojan
Hallo hanneke,
Ben via via op je weblog gekomen, ziet er allemaal fantastisch uit en veel lekkere recepten.
groetjes,
mariojan
29 november 2009 15:37


Ineke
Dag aan Hanneke, tijd niet naar je omgekeken. sorry.! eigenlijk niet naar 50+ers. beloof beterschap. zie dat je een maand winares was. en ook heel veel lekkere ideeen verder.! dank en liefs
26 november 2009 20:20


Pammie
Heb je blogje nu ontdekt, wat een heerlijke recepten,ga er zeker gebruik van maken,alles zier er heerlijk uit
Gr Pammie
17 augustus 2009 15:47


petra3
Hallo Hanneke,
Ik zat wat te neuzen op de site en zag toen deze heerlijke recepten, ik ga er zeker een paar uitproberen. Ik kook en bak ook graag. Mijn man Leo ook, en het is dan ook vaak knokken wie er mag koken of bakken. Je zou dat eens moeten zien. Ik zal vanaf vandaag af en toe je recepten bekijken en je hoort wel wat er hiervan terecht is gekomen. Groetjes.
23 juli 2009 17:33


ria ansems
hallo hanneke,ik was aangenaam verrast toen ik neuzend op deze site terecht kwam.
Ik heb 2 zussen die heel goed kunnen koken,en nu kan ik hier een leuk recept uitproberen(de witlof schotel lijkt me wel iets)vind mijn dochter lekker dus ik scoor zowiezo bij haar.
En ik zal zeker meer uitproberen,erg gezellig en nog leuk ook.
groetjes van een brabandse.
15 juni 2009 14:25


Fey
Hoi Hanneke, ik kom je even fantastische Pinksterdagen wensen.
Lieve gr. fey
29 mei 2009 16:51


nicole
Verdikkie, dacht ik dat we je uit het oog waren verloren, maar dat is dus niet.Zo zie je maar .......... internet !!!!
Leuke site, de tip was van Marjan, ga er zeker eens na snuffelen na al die recepten.
Alles goed met je en met Jan??
lieve groeten, Nicole
30 april 2009 12:55


cobie kersseboom
Hanneke.
via Marjan heb ik kennis genomen van je geweldige site het ziet er grandioos uit hoe is het met jou
groetjes Cobie
30 april 2009 09:39


Marjan
Hee Hanneke,wat een leuke site!!
Hier ga ik eens uitgebreid snuffelen!
Ik heb het ook naar de compies gestuurd.
Groetjes Marjan
30 april 2009 08:45


Netty
Hallo Hanneke, Van Harte Gefeliciteerd met "Weblog van de maand". Ik heb es even gekeken, maar wat heb jij een recepten op je weblog. Vind je dat allemaal zelf uit? Knap, hoor? Nou, geniet er nog maar van. Fijn weekend, groetjes van Netty
25 april 2009 19:14


Fey
Hoi Hanneke, gefeliciteerd met de benoeming van "Weblog van de maand" leuk hoor. Heel veel succes. Lieve gr. fey
17 april 2009 18:33


sineke
Weblog van de maand Hanneke, proficiat! Ik kijk mijn ogen uit, zou ik dit ook kunnen denk je...:-). Leuk hoor dat je dit zo op deze manier doet. Koken is een geweldige hobby, dat vinden wij bij onze mailgroep Koken ook! Koken blijft boeien.
Succes hiermee en ik zal zeker regelmatig een kijkje nemen op Hanneke`s culinaria!
16 april 2009 23:09


joksol
Gefeliciteerd! Ga zeker vaker kijken naar je recepten. Vanavond eet ik witlof a la Maranneke!
15 april 2009 10:15


christien
Gefeliciteerd hoor met je weblog van de maand.Ben er voor het eerst op maar ga zeker goed rondneusen ben gek op recepten.
ga zo door
groetjes Christien
14 april 2009 11:33


AnnekeD
gefeliciteerd met je weblog van de maand.
Ik heb het met bewondering voor het eerst bekeken vandaag.
Ik zal er zeker nog eens vaker komen bij al die heerlijke recepten.
Ga zo door en succes.
Groetjes Anneke
10 april 2009 11:02


wenny
Leuk dat je weblog van de maand bent geworden. Kwam al regelmatig likkebaardend langs, maar zal nu toch maar eens wat schrijven. Succes verder. Wel een heel werk al die recepten plaatsen.Groetjes van koken-kunst-kouten.
09 april 2009 11:57


alie(benenalie)
Proficiat..weblog van de maand!!
Succes met je recepten!!!
Groetjes Alie
08 april 2009 22:58


Pagina 1 2