Delen     Populaire blogs     Volgende blog »
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privé bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



Categorieën Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Familie (8)
_
Tanzania (10)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Catharina69 om 10:45
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Benneke om 10:45
_
Benneke Online

Door redone om 10:44
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Tharisis om 10:43
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door fransesien om 10:42
_
Fransesien Online

Door Benneke om 10:42
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door elly01 om 10:40
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Tympaan om 10:40
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

_
L
unch en brunch gerechten

Weblog artikelen


Omelet met Cheddar kaas
Categorie: Lunch en brunch gerechten

Omelet met Cheddar kaas Nodig voor 2 personen: 3 eieren 25 g boter 2 plakken bacon 150 g gemalen cheddar 1 theelepel worcestersaus enkele takjes peterselie zout en peper Bereiding: Laat de boter smelten in een koekenpan. Snijd de bacon in kleine stukjes en bak ze in de boter totdat ze knapperig zijn. ...


Lees verder | 1859 keer bekeken | reacties: 0 | 20 mei 2009 14:00



Rosbiefcarpatio met aardappelssalade en krokant gebakken uitjes
Categorie: Lunch en brunch gerechten

Rosbiefcarpatio met aardappelssalade en krokant gebakken uitjes Rosbief aardappelssalade gebakken uitjes(Bawang Goreng uitjes uit een zakje van bijv Conimex)zout en peper beleg een plat bord met de rosbiefcarpatio doe er zout en peper naar smaak op Dan daar in het midden van de carpatio een flinke ...


Lees verder | 1208 keer bekeken | reacties: 0 | 14 mei 2009 15:29



Asperge frittata
Categorie: Lunch en brunch gerechten

Asperge frittata , lunchgerecht maar kan ook als avondeten 1 kilo wilde (= groene) asperges, maar witte kan ook . 6 eieren 2 eetlepels geraspte pecorino (geitenkaas) 2 eetlepels fijngeknipte peterselie zout en peper naar smaak olijfolie Bereidingswijze: Maak de asperges schoon, kook ze en snijd ...


Lees verder | 1209 keer bekeken | reacties: 0 | 05 mei 2009 19:02



Boerensandwich met makreel
Categorie: Lunch en brunch gerechten

Boerensandwich met makreel Lunchgerecht – 4 personen 1 gestoomde makreel (300 g) 4-6 eetlepels mayonaise light 2 eetlepels mosterd 8 dikke sneden bruin vloerbrood 4 zoetzure augurken, in blokjes 6 radijsjes, in plakjes 1 bakje tuinkers Bereiding: Maak de makreel schoon: verwijder het vel met ...


Lees verder | 1244 keer bekeken | reacties: 0 | 05 mei 2009 18:58



Italiaanse salade met carpaccio
Categorie: Lunch en brunch gerechten

Italiaanse salade met carpaccio Ingrediënten (4 pers.): 60 gr Ruccola 2 bosuitjes kappertjes olijfolie citroensap peper uit de molen 1 zakje pijnboompitjes 2 pakjes carpaccio parmezaanse kaas geraspt. Bereiding: Snijd het wit van de bosuitjes in ringen en meng dit met de rucola. Schep er 1 el ...


Lees verder | 1303 keer bekeken | reacties: 0 | 02 apr 2009 08:56



Scones
Categorie: Lunch en brunch gerechten

Scones voor 10-12 scones Ingrediënten: 300 gr zelfrijzend bakmeel 75 g boter 1 ei 25 g basterdsuiker 1 z vanillesuiker 125 ml melk 1 afgestreken tl bakpoeder snufje zout aardbeienjam of frambozenjam slagroom Bereiding: Verwarm ...


Lees verder | 1330 keer bekeken | reacties: 0 | 28 mrt 2009 15:55






Fotoboeken


Er zijn nog geen fotocollecties aanwezig.