Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Tanzania (10)
_
Familie (8)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Ofsen om 10:48
_
Ofsen Online

Door Tharisis om 10:48
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Benneke om 10:47
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Catharina69 om 10:45
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Benneke om 10:45
_
Benneke Online

Door redone om 10:44
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Tharisis om 10:43
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door fransesien om 10:42
_
Fransesien Online





_

_
M
aroccaans en Turks

Weblog artikelen


Turkse tomatensoep
Categorie: Maroccaans en Turks

Turkse tomatensoep Ingrediënten (4 pers.): 100 gram rund of lamsgehakt 2 el tomatenpuree 1 ontvelde tomaat 1 kippen bouillonblok 25 gram roomboter 1 eierdooier (geklutst) sap van halve citroen 125 seriye vermicelli in rijstvorm, turkse/marrokaanse winkel 1 liter water Bereiding: Gehakt in pan ...


Lees verder | 1925 keer bekeken | reacties: 0 | 17 okt 2009 19:02



PREISOUFFLÉ EGGAH BI KORRAT
Categorie: Maroccaans en Turks

recept uit Egypte van een vriend die nu Ramadan heeft

PREISOUFFLÉ EGGAH BI KORRAT 500 g prei 30 g boter 6 eieren 2 eetlepels olijfolie zeezout zwarte peper Verwarm de grill. Maak de prei schoon en snijd ze in dunne plakjes. Verhit de boter, stoof de prei 8 minuten in een afgedekte pan en giet deze daarna in een mengkom. Scheid de eieren, ...


Lees verder | 1394 keer bekeken | reacties: 0 | 22 aug 2009 12:23



Baklava
Categorie: Maroccaans en Turks

Baklava Ingrediënten Gebak 250 g ongezouten, gepelde pistachenoten 250 g boter 30 vellen filodeeg 500 g suiker 2 ½ dl water extra nodig: 1 bakblik van 30 cm bij 30 cm Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 160°C. Hak de pistachenoten in de keukenmachine fijn. Smelt de boter. ...


Lees verder | 1118 keer bekeken | reacties: 0 | 05 mei 2009 19:11



turkse kaasrolletjes
Categorie: Maroccaans en Turks

turkse kaasrolletjes Ingrediënten (6 pers.): feta kaas filo deeg 3 eidooiers of geklaarde boter Zout en peper Bereiding: Fetakaas heel fijn kruimelen. Plakjes filo deeg met opgeklopt ei bestrijken. De fetakaas, zout en peper erin. Oprollen, eerst 1 keer rollen en dan de zijflappen naar binnen doen en verder oprollen. ...


Lees verder | 4030 keer bekeken | reacties: 4 | 22 apr 2009 15:41



couscoussalade met geroosterde groenten
Categorie: Maroccaans en Turks

couscoussalade met geroosterde groenten Ingrediënten (4 pers.): 300 g Tunesische couscous (Lassie) olijfolie 3-4 eetl. balsamico-azijn 1 schaaltje haricots verts 1 rode en 1 gele paprika in stukken 1 venkelknol in stukken 6-8 worteltjes in stuken 1 courgette in plakken 4-6 bosuitjes in stukken ...


Lees verder | 821 keer bekeken | reacties: 1 | 23 mrt 2009 09:34






Fotoboeken


Er zijn nog geen fotocollecties aanwezig.