Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Tanzania (10)
_
Familie (8)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Elise2 om 04:16
_
Elise2 Online

Door barth. om 03:16
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door barth. om 02:26
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door HansvanDeventer om 01:34
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door HansvanDeventer om 01:29
_
HansvanDeventer Online

Door marijkean om 00:53
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door marijkean om 00:48
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door marijkean om 00:47
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

_
A
muzes

Weblog artikelen


Soepstengels met ham
Categorie: Amuzes

Per persoon 2 à 3 stuks. Voor 4 personen 12 grissini (soepstengels) 4 plakjes italiaanse ham 2 eetlepels rode of groene pesto Ieder plakje ham in 3 lange linten snijden. De soepstengels tot de helft insmeren met de pesto. De ham rond de stengels wikkelen zodat de pesto bedekt is.


Lees verder | 2659 keer bekeken | reacties: 0 | 31 jul 2009 18:44



Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella
Categorie: Amuzes

Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella Ingrediënten (6pers) 12 blaadje basilicum 12 plakjes fricandeau (kalfsfricandeau) 1 stuk mozzarellakaasje snufje peper (versgemalen) 12 blaadje sla (niet al te grote bladeren) 6 stuks tomaat (gedroogde) Bereiding: 12 snacks Leg de plakjes kalfsfricandeau op de blaadjes sla. ...


Lees verder | 863 keer bekeken | reacties: 0 | 21 mrt 2009 21:01



Tartaar van haring met gefrituurde sjalotjes
Categorie: Amuzes

Tartaar van haring met gefrituurde sjalotjes 2 haringen sjalotje in ringetjes gesneden olie De olie verhitten en hierin de sjalotjes frituren totdat ze mooi goudbruin zijn, op keukenpapier uit laten lekken. De haring heel fijn snijden en er kleine balletjes van maken. De balletjes op een amuselepel ...


Lees verder | 750 keer bekeken | reacties: 1 | 17 mrt 2009 20:56



Slabonbons met mierikswortel-roomkaas
Categorie: Amuzes

Slabonbons met mierikswortel-roomkaas 1 kropsla 200 g verse roomkaas naturel ½ bakje tuinkers 1 à 2 el geraspte mierikswortel 2 el olijfolie, extra vierge 2 gekookte bieten (van gelijke grootte, ca. 500 g) 1 el rode-wijnazijn ...


Lees verder | 791 keer bekeken | reacties: 0 | 17 mrt 2009 20:54






Fotoboeken


Er zijn nog geen fotocollecties aanwezig.