Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Tanzania (10)
_
Familie (8)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door kreasfamke om 22:01
_
Kreasfamke Online

Door greet65 om 22:00
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door greet65 om 21:59
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door greet65 om 21:58
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door LadyLely om 21:57
_
LadyLely Online

Door greet65 om 21:57
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door aaltje om 21:51
_
Aaltje Online

Door Ankyy om 21:47
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

_
V
isrecepten

Weblog artikelen


gerookte zalm en zalmeitjes met wilde spinazie
Categorie: Visrecepten

gerookte zalm en zalmeitjes met wilde spinazie Verhit 2 eetlepels notenolie en zet hierin, op hoog vuur, 300 gram wilde spinazie aan tot ze slinkt, maar nog wel knapperig blijft. Voeg een snufje zout toe en laat de spinazie op een doek uitlekken.Leg wat spinazie op een bord met daarop een plakje ...


Lees verder | 1145 keer bekeken | reacties: 0 | 22 nov 2009 12:49



Oosterse tijgergarnalen met kokos en tomaat
Categorie: Visrecepten

Oosterse tijgergarnalen met kokos en tomaat 500 g gepelde tijgergarnalen, ontdooid 2 eetlepels olie 1 ui, in dunne partjes 2 tenen knoflook, fijngehakt 2-3 theelepels sambal badjak of Indiase currypasta 6 tomaten, in stukjes 100 ml kokosmelk zeezout versgemalen zwarte peper 2 eetlepels verse korianderblaadjes ...


Lees verder | 862 keer bekeken | reacties: 0 | 18 okt 2009 17:03



garnalenkroketten
Categorie: Visrecepten

garnalenkroketten ongeveer 25 Ingrediënten (12 pers.): 125 gram boter 125 tot 200 gram bloem 5 dl. Visbouillon ca. 500 gram garnalen 3 eieren 2,5 dl. slagroom 1 eetlepel olie bloem paneermeel 1 eetlepel gedroogde peterselie peper en zout. Bereiding: Maak een roux door de boter te smelten, bloem ...


Lees verder | 1043 keer bekeken | reacties: 4 | 17 aug 2009 14:17



gerookte zalm en groene asperges, gewikkeld in een flensje
Categorie: Visrecepten

2 flensjes 12 groene asperges 4 plakjes gerookte zalm 1 eetlepel gesmolten boter enkele takjes kervel 1 eetlepel olie 4 druppels citroensap Maak het flensjesbeslag, maar gebruik geen suiker. Snipper in het beslag fijngehakte stukjes kervel. Bak de flensjes en snijd ze middendoor. Leg de schoongemaakte ...


Lees verder | 788 keer bekeken | reacties: 0 | 20 jul 2009 08:51



risotto met erwten en garnalen
Categorie: Visrecepten

risotto met erwten en garnalen Ingrediënten voor 4 porties: 1 ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels Italiaanse olijfolie 300 gram rijst (lange korrels) 150 ml witte wijn 900 ml groenten bouillion 250 gram erwten 250 gram diepvriesgarnalen (ontdooid) zout Een paar kleine scheutjes citroensap ...


Lees verder | 921 keer bekeken | reacties: 0 | 28 apr 2009 07:39



roergebakken zalm met spinazie en paddestoelen
Categorie: Visrecepten

roergebakken zalm met spinazie en paddestoelen Ingrediënten (4 pers.): Kastanjechampignon (250 gram) Knoflook, fijngehakte (2 teentjes) 4 bosuien 1 el Sesam-olie 1.5 el Zonnebloemolie Witte en wilde rijst, voorgestoomd 250 ...


Lees verder | 554 keer bekeken | reacties: 0 | 16 apr 2009 14:04



gepocheerde zalm met 'waterplanten'
Categorie: Visrecepten

gepocheerde zalm met 'waterplanten' Ingrediënten (10 pers.): 1 zalm of zalmforel van 1500 gram 3 citroenen 1 kleine komkommer 1 liter visbouillon 10 takjes peterselie veldsla bosje bieslook Bereiding: Was de zalm en dep ze droog. ...


Lees verder | 866 keer bekeken | reacties: 0 | 03 apr 2009 16:18



Heilbot met witbier en crumble van champignons.
Categorie: Visrecepten

Heilbot met witbier en crumble van champignons. Crumble van champignons. 250 gram champignons, grof gehakt, 6 sjalotjesgrof gehakt, 2 el olijfolie, 1 mespunt cayennepeper, 1 eiwit, 50a100 gram paneermeel, 1/2 bosje platte peterselie ...


Lees verder | 915 keer bekeken | reacties: 0 | 26 mrt 2009 08:32



Kabeljauw met walnotenkaas
Categorie: Visrecepten

Kabeljauw met walnotenkaas 600 gram kabeljauwfilets sap van 1 citroen 1 dikke prei 15 gram boter 2 dl koffieroom’ 150 gram walnotenkaas, 50 gram walnoten 1 eidooier peper en zout Beboter een ovenvaste ovenschaal ...


Lees verder | 761 keer bekeken | reacties: 0 | 25 mrt 2009 11:56



gekookte asperges met gebakken zalm en een maltause saus
Categorie: Visrecepten

gekookte asperges met gebakken zalm en een maltause saus Ingrediënten (4 pers.): 800 gr. asperges 800 gr. lintpasta 30 gr. olijfolie 4 zalmfilets à 125 gram 250 ml hollandaise saus 1,5 dl sinaasappelsap 10 gr. bieslook(gehakt) ...


Lees verder | 2132 keer bekeken | reacties: 0 | 24 mrt 2009 08:34



gegratineerde spinazieschotel met zalmforel
Categorie: Visrecepten

gegratineerde spinazieschotel met zalmforel Ingrediënten (4 pers.): 1 kg. aardappels zout, peper 1 dl. melk 1 dl. slagroom 50 gr. boter 100 gr. geraspte belegen kaas 1 kg. verse spinazie of 750 gr. diepvries ontdooid 2 eetl. ...


Lees verder | 1246 keer bekeken | reacties: 1 | 23 mrt 2009 14:37



gebakken zalm met kruidenkorst
Categorie: Visrecepten

gebakken zalm met kruidenkorst Ingrediënten (4 pers.): 4 stukken zalmfilet á 150 g r. zout, peper 1 eidooier, losgeklopt 1-2 el olie voor de kruidenkorst: 100 g broodkruim (van witbrood) 2 el fijngesneden peterselie ...


Lees verder | 1352 keer bekeken | reacties: 0 | 23 mrt 2009 14:31



gerookte zalm en zalmeitjes met wilde spinazie
Categorie: Visrecepten

gerookte zalm en zalmeitjes met wilde spinazie Verhit 2 eetlepels notenolie en zet hierin, op hoog vuur, 300 gram wilde spinazie aan tot ze slinkt, maar nog wel knapperig blijft. Voeg een snufje zout toe en laat de spinazie ...


Lees verder | 608 keer bekeken | reacties: 1 | 21 mrt 2009 09:01



Zalm met mangosalsa
Categorie: Visrecepten

We zijn gek op mango's en je kunt er veel mee doen.
Zalm is ook een van de favorieten


Lees verder | 678 keer bekeken | reacties: 0 | 17 mrt 2009 18:48






Fotoboeken


Er zijn nog geen fotocollecties aanwezig.