Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Tanzania (10)
_
Familie (8)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Catharina69 om 10:35
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door redone om 10:34
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Benneke om 10:34
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Benneke om 10:31
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Janny321 om 10:31
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door S.postma om 10:31
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Benneke om 10:30
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door hank-41 om 10:30
_
Profielgegevens aangepast





_

Andere artikelen



Sateh Ayam Bekasi




Sateh Ayam Bekasi

Ingredienten:

500 gr. kipfilet
1 grote ui
1 rode lombok
1 mespunt peper
2 teentjes knoflook, uit de knijper
1 mespunt zout
2 theelepels ketumbar
2 theelepels citroensap
1 theelepel djinten
1 koffiemok ketjap
2 mespunten nootmuskaat
zout naar smaak

Bereiding:

Snijd de ui en de lombok zeer klein.
Wrijf de ui, lombok, knoflook en ketumbar in de vijzel fijn. Neem een ruime schaal en doe daar de fijn gewreven kruiden in met de peper, zout, citroensap, djinten, nootmuskaat, zout en als laatste de ketjap. Of gebruik een kleine blender zoals de Magic bullit (in verband met mijn reumahanden is dit een hee goed alternatief)
Roer de marinade goed door en laat dit staan.
Snijd de kipfilet in vierkante blokjes en voeg dit bij de marinade.
laat de kip in de marinade voor ca. 6 uur marineren of langer.
Bak dan in wokolie of olijfolie gaar of rijg het aan stokjes en gril
Lekker met rijst , nasi of bami





Geplaatst op 05 juli 2010 23:31 en 5125 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Ladybird50  
05 jul 2010 23:39
Hallo Maranneke.

Ziet er heerlijk uit.
Krijg er honger van.
Groetjes Els.

RosaLady  
06 jul 2010 08:46
Hai Maranneke,
Het ziet er heerlijk uit, sterker nog, ik zie volgens mij nog veel meer heerlijke recepten, dus ik ben eigenlijk van plan om de komende dagen eens rond te komen neuzen.
Gr Margreet
_





_
Benenalie  
06 jul 2010 15:41
Hallo

Dat lijkt me een heerlijk recept!!
Ik lust graag...sateh,bami en nassie :grin: :grin:


Pammie  
19 aug 2010 11:49
hmmmmmmm weer heerlijk
, bedankt voor het recept
gr Pammie :grin:
_