Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Familie (8)
_
Tanzania (10)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Elise2 om 04:16
_
Elise2 Online

Door barth. om 03:16
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door barth. om 02:26
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door HansvanDeventer om 01:34
_
Nieuw prikbordbericht geplaatst

Door HansvanDeventer om 01:29
_
HansvanDeventer Online

Door marijkean om 00:53
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door marijkean om 00:48
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door marijkean om 00:47
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Mousse van ananas, lychee en citroen



tijdens mijn winterzon vakantie kreeg ik dit nagerecht en gelijk maar het recept gevraagd


Mousse van ananas, lychee en citroen

20 cl verse room
1 citroen
40 g griessuiker
2 eieren
3 groene citroenen
10 lychees
2 baby-ananassen

Snij de ananassen in de lengte in twee.
Verwijder het harde deel, vang het vlees op in een slakom en snij het in blokjes.
Open de lychees en ontpit ze. Schil de citroenen tot op het vruchtvlees en verdeel ze in kwartjes.
Pureer het vruchtvlees van de ananassen, de kwartjes citroen en de lychees heel fijn en glad en haal door een zeef of puntzeef.
Doe in de kom van de keukenrobot, voeg er verse room, de eierdooiers en de suiker aan toe en mix alles opnieuw: de crème moet glad en glanzend zijn.
Giet de crème in de uitgeholde halve ananassen of in individuele schaaltjes.
Was de groene citroenen, droog ze af en snij ze in heel fijne schijfjes.
Versier de schaaltjes met lychees en schijfjes citroen.
Dien heel koel op.





Geplaatst op 15 februari 2010 11:04 en 3554 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Jeannest  
15 feb 2010 20:01
Marianneke het water loopt me uit de mond .Wat lijkt me dat een heerlijk fris na ge rechtje . Grt Jeanne

Maranneke  
15 feb 2010 20:10
mijn kleinkinderen willen altijd meehelpen als ze weten dat ik dit maak :grin:

Groetjes Hanneke
_