Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Tanzania (10)
_
Familie (8)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Keesvi om 02:53
_
Keesvi Online

Door jjacqueline om 02:39
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Evita_60 om 01:04
_
Evita_60 Online

Door hannekevanveen om 00:46
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Rob1949 om 00:40
_
Rob1949 Online

Door Mandalineke om 00:38
_
Nieuwe Video van de dag geplaatst

Door Eenzamefietser75 om 00:26
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Prlwytzkofsky om 00:21
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Iraanse salade




Shirazisalade

2 grote komkommers

4 grote tomaten

Verse pepermunt (halve bos)

2 kleine uien

Olijfolie

Citroensap

Zout

Peper

Was en schil alle ingredienten en snij de komkommer, ui en tomaat in zo klein mogelijke blokjes.
Was de pepermunt en hak de munt fijn.
Vermeng alle ingredienten en voeg olijfolie, citroensap, peper en zout naar eigen smaak toe.
Voor het eten de salade een tijdje koel zettenin de koelkast.





Geplaatst op 10 december 2009 13:55 en 2471 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
MHDE.1  
10 dec 2009 14:58
Heerlijk als bijgerecht.
Ik ben benieuwd naar de munt erin.

Gr Marianne

Hans Koudenburg2  
31 jan 2010 13:09
Zo, een eerste keer dat ik op je weblog kijk.... En dit recept zal ik even noteren, het lijkt me wel wat. Ik denk dat dit een heerlijke frisse goed smakende salade is. En...Hartstikke gezond!!
Het was leuk om jullie afgelopen weekeinde te ontvangen.
Groetjes Hans (en uiteraard ook Ineke!) :grin:
_





_
Cornelia31  
20 feb 2010 20:39
halo leuke kookster
ik zou in plaats van gewone citroen wat natuurlijk prima is
limoensap gebruiken, eerst ook even wat schil er van raspen
Dat er door mengen.en...een beetje honing.
Verder helemaal jou recept aanhouden.
De munt en citroen samen zijn zo een geraffineerde elkaar ondersteunende kombinatie
Groetjes cornelia

Gast  20 mrt 2011 23:10
Prima Iraanse salade, ik woon met een Iraanse man en zij zijn gek op citroen en alles wat zuur is. De Iraanse keuken is een geweldige keuken en heerlijk om te koken en zeker om te eten. Dus geen honing of limoensap in deze overheerlijke salade, dus Cornelia dit is Iraans en geen Nederlandse salade
_





_
Cornelia31  
21 mrt 2011 09:24
luitjes...dat dit een iraanse salade is helemaal prima...ik houd van fusion cooking dus ik pas het gerecht aan, aan mijn eigen smaak, en dat het dan niet zuiver iraans meer is...niet erg toch...als je alles zuiver oorspronkelijk houdt ontstaan er ook geen ""nieuwe gerechten"".juist het spelen met smaken is erg leuk!....mooie dag verder en kook ze!