Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Hanneke's Culinaria
Recepten uit binnen en buitenland, daarnaast ook wat fotoalbums
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Op deze weblog wil ik recepten zetten die ik zelf bedacht heb, gemaakt en veranderd heb of de vele recepten die ik in de loop der jaren van familie,vrienden en kennisen kreeg, mijn dank daarvoor. Verder haal ik veel uit de uit hand gelopen hobby kookboeken verzamelen, er staan ruim 500 in mijn boekenkast... Als je toch rond kijkt vergeet dan niet even in het gastenboek te tekenen !! Kom net terug van vakantie in Canada en mijn familie en vrienden daar willen een aantalrecepten vertaald hebben in het engels, daar gaan we dus nu aan werken.



Mijn Profiel

Maranneke
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Timarisu van yochurt en stroop...
30 oktober 2010 22:53

Goudse stroopwafels
30 oktober 2010 22:45

Sateh Ayam Bekasi
05 juli 2010 23:31

Mango special milkshake
15 april 2010 11:50

Pindasoep
08 april 2010 13:32




Fotoboeken


Familie (8)
_
Tanzania (10)
_






Weblog Vrienden





Gastenboek berichten

Toos koopman
20 december 2015 18:48
_
Heerlijk die lamspie. Mocht je hulp kunnen gebruiken om in het engels te vertalen zoek me maar op op face book. Toos koopman langweer friesland.

Annemieke
29 mei 2013 22:39
_
Hallo Hanneke, wij willen graag vrienden worden op facebook groetjes van de Gebroeders van Lint.

Annemieke
29 mei 2013 22:37
_
Even weg van alle drukte... Liefhebbers van rust en de natuur hebben hier hun paradijsje gevonden! Gebr.Van Lint hoopt eind mei 2013 van start te gaan met het openen van haar poldertuin van bijna 2000 m2. Wij zijn geopend voor een lekker kopje koffie of thee, een sapje, eigen gemaakt gebak en wisselende hartige kleine snacks of een heerlijk huisgemaakt soepje. Ook bieden wij aan om eventueel te overnachten in onze leuke blokhut aan het water. Er is een kano aanwezig en dus kunt u Ottoland zelfs verkennen vanaf het water. Alles wat u in onze nieuwe serre ziet, is te koop. In de toekomst hopen we ook een ruimte aan te kunnen bieden voor het geven van workshops, bijeenkomsten, trainingen etc. Voor het ontbijt of diner kunt u aanschuiven in de gezellige serre van Gebr.Van Lint. Bij mooi weer eten we in onze prachtige tuin. Twee keer per maand zijn we ook geopend met ons huis&serre restaurant, gewoon gezellig aanschuiven bij Gebr. Van Lint. Laat u eens verrassen en verwennen door gastheer Ernest Wijnants en gastvrouw Annemieke Wijnants van Lint. Wilt u op de hoogte blijven, blijf ons volgen via facebook op Gebroeders van Lint en aan onze website wordt gewerkt.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Keesvi om 02:53
_
Keesvi Online

Door jjacqueline om 02:39
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Evita_60 om 01:04
_
Evita_60 Online

Door hannekevanveen om 00:46
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Rob1949 om 00:40
_
Rob1949 Online

Door Mandalineke om 00:38
_
Nieuwe Video van de dag geplaatst

Door Eenzamefietser75 om 00:26
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Prlwytzkofsky om 00:21
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Christmas Apple & Cinnamon Loaf




Christmas Apple & Cinnamon Loaf Ingredients:

2 ½ cups of flour.
1 teaspoon of baking soda.
1 teaspoon of cinnamon.
1 cup of sugar.
¼ teaspoon of salt.
½ cup of butter (to be melted).
1 beaten egg.
½ cup of milk.
1 teaspoon of vanilla essence.
1 cup of peeled, chopped apples.
½ cup of raisins.
½ cup of chopped pecans (optional).

Directions:

Preheat oven to 350°F (175°C/Gas Mark 4)

Lightly grease a loaf pan all over.
In a mixing bowl, combine the flour, salt, baking soda, sugar and cinnamon.
Incorporate the melted butter, egg, milk and vanilla essence. Stir & mix well, whilst folding in the raisins, chopped apples, and pecans.
Pour the mixture into the loaf pan.
Sprinkle the top with chopped pecans.
Bake for 45 minutes or until the center of the loaf is cooked thoroughly.
Leave to stand for 10 minutes in pan before transfering to wire rack to cool.





Geplaatst op 03 december 2009 13:22 en 1150 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_

Er zijn nog geen reacties gegeven.